Mine Services

Grafisk Design, Fotografering, og Videoproduktion

Et billede siger mere end tusind ord, og det samme gør grafiske design billeder. Et grafisk illustration gøre mere end bare at se flot ud, et logo som eks. skal være genkendelig og huskes hver gang man ser logoet, samtidig skal det være en illustration af ens/firmaets værdier. Jeg kan tilbyde at lave grafiske illustrationer: logo, præsentationer, plakater, bannere, reklamer, symboler, infographics, og meget mere.

Fotografering har altid været en fritidsinteresse for mig, jeg er selvudlært amatørfotograf, og har tidligere været fotograf for Træf Skjern.

Siden gymnasiet har jeg studeret i videoproduktion, hvis dig eller dit firma, skal have lavet en eller form for video, uanset om det er film, reklame, information, promotion, så kan jeg hjælpe. Jeg har dog ikke det store video udstyr, men det sætte ikke en stopper for mig.

Webudvikling & Webdesign

Mange gør nu til dags, ind og søger om et firma via. firmaets hjemmeside, før at de tager kontakt til firmaet, derfor er det vigtigt at man ikke kun har et flot design, og også et brugervenligt design. Brugervenligt design er med til at skabe en god oplevelse for den besøgende, og hver enkelt detalje tæller. Jeg kan skabe en flot hjemmeside, ved at skabe en fra ren kodning (Anbefalet hvis at du ikke selv skal redigere i den i fremtiden), eller med WordPress CMS (Den mest anvendte Open Source løsning, og er god til hvis du selv skal redigere på den hjemmeside). Din hjemmeside bliver up-to-date, responsive (mobilvenlig), og brugervenligt.

SEO Optimering

SEO (Søgemaskineoptimering) betyder at ens hjemmeside bliver optimeret til søgemaskine som Google. SEO er en langvarig proces, men som der kan have meget stor betydning for ens hjemmeside i fremtiden. SEO er med til at gøre at hjemmesiden kan blive vist de første placeringer på søgemaskinerne, og derved kommer der mere trafik inde på ens hjemmeside. Med den rette SEO, kan brugere nemmere finde frem til ens hjemmeside, og finde netop det som de søger efter.

Branding & Identitet

En ‘visuel identitet’ er de grafiske elementer som organisationen anvender i sin skriftlige kommunikation. Det er ord og billeder, som personificerer og synliggør organisationens ‘personlighed’. Logo, visitkort, brevpapir, emballage, skiltning, website, foldere m.v. er alle dele af organisationens visuelle identitet.

Kan du lide det?Kontakt mig

© Nielsen Grafisk

Funder Tværvej 9, 8600 Silkeborg – 28 83 31 96 – kontakt@nielsen-grafisk.dk

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!